..
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: کارگاه آموزشی آشنایی با اصول بازرسی مسائل حقوقی و قضایی مبتلا به روزهای پانزدهم و شانزدهم شهریور ماه در سالن معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر هوشنگ یاری پور در ابتدا به بیان اهداف دوره آموزشی پرداخت و اظهار داشت: با توجه به اینکه موضوع غذا، یک موضوع دینامیک است نه استاتیک و هر روز تغییر می کند و در خصوص اصالت مواد غذایی پیشرفتهای فوقالعادهای در دنیا انجام گرفته است، لذا به موازات آن شرکتها و افراد سودجو تقلبات مواد غذایی را افزایش دادهاند و همین دلیل ابتدا باید به اصالت مواد غذایی و بعد و کیفیت آن و پردازیم.
وی ادامه داد: لذا با توجه به ضرورت آشنایی مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها با قوانین مقررات و آیین نامه های سازمان غذا و دارو در حوزه سلامت این کارگاه برگزار گردیده است.
وی خاطر نشان کرد: مسائل اساسی در مورد تبیین و تحلیل ابعاد حقوقی، قضایی، تخلفات بهداشتی، درمانی و واحدهای تولیدی، بررسی قوانین، دستورالعملها و چالشهای حقوقی، پیگیری صحیح و قانونی جرائم و تخلفات عطاری ها، دارویی، خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی، ملزومات و تجهیزات پزشکی، بررسی چالشهای حقوقی کالاهای قاچاق در حوزه سلامت، بازدید فنی و بهداشتی در مراحل مختلف صدور مجوزهای بهداشتی و بررسی چالشهای بازدید و شکایات از محوریت مورد بررسی در این کارگاه بود.
گفتنی است؛ این کارگاه با حضور مدیرکل و مسئول حقوقی اداره کل تعزیرات حکومتی استان، معاون عمومی دادستان مرکز استان و کارشناسان حقوقی و نظارت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.